Kategori: Om Efterskolen

IT i undervisningen og i hverdagen er vigtigt og helt uundværligt - også på Aalestrup Naturefterskole. Derfor skal du medbringe en pc på skolen. Du har fri adgang (via dit UNI-login) til et hurtigt, sikkert og stabilt netværk på skolens område. Skolens IT-systemer er optimeret for Windows-pc'ere, men Mac kører også fint.

Du får også adgang til din egen personlige "sky" på skolens server. Vi kalder det "Webfiler" - til fx. opgaver, lektier mv.

Skolen yder IT-support på din pc i rimeligt omfang, men du afholder selv eventuelle udgifter ifm. reservedele mv.

Vi benytter Microsoft Office som skriveprogram, regneark mv. Officepakken 365, antivirusprogram og styresystemet Windows 10 er helt gratis for dig at benytte, når du er elev på Aalestrup Naturefterskole. Kontakt skolens IT-vejleder, når du starter på skolen for at få programmerne - og vejledning i øvrigt, når du får brug for det.

GDPR - skolen tilslutter sig naturligvis den nye persondataforordning fra EU!

På baggrund af GDPR (fra 25 maj 2018) anbefales at alt skolerelateret chat og daglig kommunikation mellem elever og lærere fremadrettet forregår via Microsoft Teams! Forældre henvises til vores intranet "SkolePlan"! Facebook mfl. benyttes generelt ikke til skolerelateret kommunikation!

På skolens egen undervisningsportal uv.naturefterskolen.dk, kan du finde hjælp til IT i undervisnigen. Fx. gode links, software og support mv.

Vi har også eSport på skemaet!

Kontakt skolens IT-ansvarlige for hjælp.

© 2018 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.