Oversigt over skolens samlede personale - både fastansatte, vikarer og fast tilknyttede timelønnede/gæstelærere.

Dorte Christensen

Kontakt-billede

Adresse:
Dansk - valgfag
Liniefag: Hestelinien

Jeg hedder Dorte Christensen og er uddannet folkeskolelærer, Fysiurgisk Hesteterapeut og BBH-Basisinstruktør. Jeg har en stor interesse i hestens adfærd og indlæring, samt ”sund” træning i forhold til den enkelte hests fysik. Jeg har, udover arbejdet som skolelærer, arbejdet som selvstændig fysiurgisk hesteterapeut, hvor jeg arbejdede med fysioterapi til heste i form af massage, kranio sakral terapi, ledmobilisering og streching. Derudover har jeg som yngre arbejdet med heste i Tyskland hos Reitstall Moormann. Jeg har tidligere redet en del dressur og springning. I dag er jeg mere optaget af kommunikation med hesten, arbejde med styrkende øvelser fra jorden, indlæring af tricks og ride ture i naturen. Jeg bor på en landejendom sammen med min mand, vores to børn, hunde og to dejlige islændere.
På Hestelinien underviser jeg sammen med Anette i liniefagstimerne og har derudover dansk i 10. klasse, samt kontaktlærerfunktion for en pigegruppe.

Send besked

Send en e-mail. Alle felter med en stjerne (*) er krævet.

© 2017 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.