Kategori: Om Efterskolen

Egentlig er det meget simpelt, er det ikke...?

For at drive en ansvarlig efterskole, må man naturligvis have både nogle uskrevne og skrevne regler.

Som udgangspunkt foretrækker vi ansvarlighed frem for alt mange indviklede regler. Men vi har især tre særlige grundregler (hvor overtrædelser kan medføre bortvisning).

- Brug af/besiddelse af spiritus, øl og euforiserende stoffer er forbudt.

- Der er mødepligt til timer og fællesarrangementer.

- Der skal være ro fra kl. 23.00 (godnattid) - 06.00. (Skal du f.eks. ud at motionere eller måske en morgentur til åen, skal det altid være efter forudgående aftale med vagtlæreren.)

Vi bør også nævne:

- at rygning naturligvis er forbudt på hele skolens område inde som ude - jvf. lovgivningen. Hvis du er ryger, kræver vi at dine forældre er orienteret. Anvendelse af E-cigaretter og Snus er omfattet af samme forbud.

- at aktive mobiltelefoner ikke er tilladt i spisesalen og i den boglige undervisning på klasserne. Reglen kan dog fraviges på liniefagene og i særlige undervisningssammenhænge.

Alle de andre regler i hverdagen hører du om, når du møder på skolen.

Læs også Kort om Naturefterskolen.

© 2017 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.