Kategori: Om Efterskolen

Skolefag - valgfag

Aalestrup Naturefterskole har obligatoriske afgangseksamen i både 9 og 10 klasse i alle de obligatoriske fag (dansk, matematik, fysik, engelsk osv.), som du kender fra folkeskolen.

Vi følger naturligvis Undervisningsministeriets bekendgørelser - dvs. som minimum de samme krav til undervisningen og Folkeskolens afgangseksamen som i Folkeskolen.

Vores valgfag ligger ud over de obligatoriske skolefag.

Valgfagene skifter normalt i tre perioder ila. skoleåret, hvor du vælger et nyt valgfag for hver periode.

Feks. tilbyder vi pt. eSport, Jagttegn (også for elever uden for jagtlinien!) og forskelligt idræt og sport samt kreative fag og kulturfag i valgfagsblokkene. Valgfagene kan ændre sig fra periode til periode.

Ud over fag, liniefag og valgfag sker der en helt masse i hverdagen... Vi deltager bl.a. hvert år i erhvervsskolernes Skills-konkurrence (vi vandt mesterskabet i 2017!)

© 2018 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.