Kategori: Om Efterskolen

Elevforeningen for tidligere elever på Aalestrup Naturefterskole har deres egen gruppe på Facebook, som du finder ved at klikke på dette link:

facebook.com/groups/elevforeningen

HUSK - for at deltage i elevforeningsfesten på gl. elevdag i foråret, skal du være medlem af elevforeningen!

Det koster kun 50 kr om året og med dit medlemskab er du sikret en skriftlig invitation. Kontingent indbetales til skolens kontor senest 14 dage før kommende Gl. elevdag. Beløbet overføres til skolens konto i Nordea: 2783 8473414865. HUSK at skrive dit navn på indbetalingen!

HUSK tydeligt navn på indbetalingen. Vi får hvert år enkelte indbetalinger, hvor der desværre ikke er navn på! Din indbetaling er din tilmelding - så yderligere kontakt til skolen er ikke nødvendigt. Medbring din kvittering - bare for en sikkerheds skyld.

Find Elevforeningen på Facebook!

© 2017 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.