Kategori: Om Efterskolen

eSport - nyt valgfag

Fra august 2017 tilbyder vi også eSport på Naturefterskolen. eSport bliver en fast del af vores valgfagsblok og får egne lokaler, hvor eleverne kan tilslutte/opbevare eget udstyr, så eSport også kan dyrkes i fritiden.

eSport som valgfag

Ønsker du at dyrke eSport, har du muligheden for det på Aalestrup Naturefterskole. Kom og del din passion med ligesindede, som ønsker at dyrke deres interesse med andre, i et positivt fællesskab.

Der vil være mulighed for, at konkurrere og deltage i turneringer med f.eks. andre efterskoler i løbet af skoleåret og herigennem få både spændende og gode sociale oplevelser.

Der vil undervejs blive anvendt kompetente undervisere, som har fokus på at forbedre dine evner indenfor gaming. Der vil blive taget udgangspunkt i det enkelte eSportsholds potentialer og interesser for spil, så hvis du ønsker at dyrke specifikke spil, vil der også være mulighed for dette.

Elever som vælger eSport kan med fordel selv medbringe egne stationære computere til brug i undervisningen. Skolen har kun et begrænset antal “gamer-computere” til rådighed.

Der er installeret alarm mv. i eSportslokalerne.

Tag din "gamer" med på efterskole! ;)

© 2017 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.