Din optagelse - og økonomien på efterskole...

Ugepriser: (med forbehold for prisændringer)

Skoleåret 2017 - 2018: kr. 2325,-  (prisen er inkl. en uges skitur til Østrig).

Ekstrabetalinger:

For elever på Hestelinien skal der betales kr. 1200,- pr. mdr. til opstaldning inkl. foder. Leje af hest koster kr. 1750,- pr. mdr.

For elever på Adventurelinien skal der påregnes et tillæg på kr. 3000,- til ekstra rejseomkostninger.

For elever på Fiskelinien skal der påregnes et tillæg på kr. 2000,- til ekstra rejseomkostninger.

Skolepenge - betaling.

Sidst i august først i september måned året før du starter på skolen, starter vi planlægning af det nye skoleår. I denne forbindelse opkræves du et depositum på kr. 2000,-. Beløbet modregnes ved skoleårets afslutning. Ved afmelding inden 6 uger fra betalingsdatoen refunderes kr. 1000,00. Herefter vil depositum være tabt.

I Skolepengene er medregnet alle udgifter i forbindelse med opholdet, undtagen i fag, hvor eleven fremstiller eller ekstraordinært forbruger ting til sig selv.

Egenbetaling: Fra skolepengene trækkes støtte fra staten således at: skolepenge - statsstøtte = egenbetalingen.

Du kan prøve en prisberegner på Efterskoleforeningen hjemmeside.

Skolen sørger for, at statsstøtten søges hjem.

Egenbetalingen bliver fordelt over ti lige store rater fra august til maj.

Ansøgningsskema til download. Eller udfyld online ansøgning.

Kontakt skolen for flere oplysninger.

© 2017 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.