Ansøgningsskema til Aalestrup Naturefterskole

Din onlineansøgning bliver, så snart du har indsendt den, efterfølgende fuldt op af et tilsendt dokument til formel underskrift (som du/I snarest skal returnerer til skolen igen med posten).

Du kan naturligvis også stadig benytte det gamle ansøgningsskema på papir til download og udprintning.

Elevoplysninger

Alle felter med (*) skal udfyldes (og udfyld her ud over, så mange som muligt).

Feltet skal udfyldes.

Kun tal.

1. Forældreoplysninger

Kun tal.

2. Forældreoplysninger

Invalid Input

Hvis begge forældre ønsker post fra skolen, afkrydses dette felt. Husk i så fald også at udfylde "forældre 2"!.

Vælg dit liniefag

Jeg vil gerne have følgende liniefag - du skal vælge et liniefag for hele skoleåret. (*):

Bekræftelse & betingelser

Jeg bekræfter med denne onlineansøgning sendt via skolens webside, at jeg er interesseret i at blive elev på skolen. Jeg er indforstået med skolens grundregler, samt villig til at overholde de regler og normer, der skal til for at fællesskabet kan blive til gavn for alle.

Da ansøger er under 18 år, godkender jeg/vi som forældre/værge, at vores datter/søn ansøger om optagelse på Aalestrup Naturefterskole, under de rammer, der er oplyst.

Som forældre/værge til ovennævnte elev, indestår vi som forældre/værge for, at skolen holdes skadesløs for alle omkostninger efter fradrag af det offentlige tilskud/forsikringsdækning, som elevens ophold måtte medføre. Hvis eleven afbryder opholdet i utide, er jeg/vi indforstået med en afbrydelsesbetaling svarende til fire ugers ophold. (Der ydes ikke stats- og kommunestøtte i denne periode).

Vi er indforstået med, at foto og film mv. fra skolens hverdag, hvor vores barn er medvirkende på, må benyttes på skolens websider og social medier samt andet oplysningsmateriale. Vi giver desuden skolen fuldmagt til at indhente relevante oplysninger om eleven hos tidligere skole, kommuner og UU-centre.
Godkend ansøgning. Skal vælges for at sende ansøgningen!

Vi (forældre/værge/ansøger) har læst betingelserne og godkender hermed ansøgningen (marker OK-feltet). Vi modtager herefter snarest formel dokument til underskrift.

© 2018 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.