Kontoret - skolens knudepunkt i hverdagen.

På skolens kontor knyttes den daglig kommunikation mellem f.eks. hjemmet og skolen. Man kan altid kontakte kontoret (mellem kl. 9-15 på hverdage) med spørgsmål, hvad enten det gælder økonomi eller andre emner i dagligdagen. Det er også kontoret som tager sig af ekstraordinær frihed fra undervisningen. Frihed gives kun efter forudgående aftale med forældrene.

Indsæt penge på skolens konto eller indsæt penge i Elevbanken

Skolens kontor fungerer også som "Elevbank". Dvs. at forældrene kan indsætte f.eks. lommepenge direkte i Elevbanken. Næste dag vil eleven kunne hæve det ønskede beløb i Elevbanken. Elevbanken har normalt åbent alle hverdage i formiddagspausen. Vi opfordrer eleverne til at bruge elevbanken.

Overfør penge til skolen eller til en elev i elevbanken: Reg. nr. 2783  Kontonr.  8472711785. (Nordea) - eller brug Mobilepay på tlf. 14247.
(Det koster kr. 1,- i gebyr at benytte Mobilepay - dvs. at du skal lægge kr. 1,- til det beløb du vil indbetale!).

NB. Husk altid at påføre navn, elevnavn og elevnr. på alle indbetalinger.

I Aalestrup finder du i øvrigt pt. følgende pengeinstitutter med pengeautomater: Nordea, Danske Bank (kun pengeautomater) og Jutlander Bank.
Postkontoret finder du i vores lokale Superbrugs.

© 2017 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.