Efterskole med jagt, ridning, lystfiskeri, E-sport, golf og outdoor

på Aalestrup Naturefterskole

 

Tag din hobby med på efterskole – og få dedikeret undervisning af de dygtigste på Hestelinjen, Jagtlinjen, Fiskelinjen, E-sportslinjen, Golflinjen og Adventurelinjen.

Dit livs bedste skoleår?

Næste hold på efterskole er netop begyndt, men du kan nå det endnu:

En ledig plads på Fisk, Adventure og Jagt – tag fat i kontoret.

[wdi_feed id="2"]

Få stærke kompetencer i din hobby

Hestelinjen

e-Sportslinjen

Jagtlinjen

Valgfag

Fiskelinjen

Golflinjen

Adventurelinjen

“Venner, venner og så lige venner”

Kombinér din hobby med et år på efterskole!

Besøg os

“Mit livs bedste år”

Kort fortalt om Aalestrup Naturefterskole, en efterskole med adventure, heste, lystfiskeri, jagt og jagttegn…

På Aalestrup Naturefterskole har du både et spændende udvalg i valgfag spredt på de forskellige perioder i skoleåret, du har 4 målrettede linjefag, hvor du bliver meget kompetent indenfor din hobby eller sportsgren, du har de dygtigste og mest dedikerede lærere og så får du godt 90 nye venner, som du skal på skitur og andre fælles ture ud af huset med. Gennem året er der linjefagsuger, hvor I enten er på ture ud af huset – nogle i udlandet – og ellers måske har gæsteundervisere til at styrke dig endnu mere i din yndlings fritidsbeskæftigelse.

Og tænk bare på … hvor cool det ville være, hvis du kunne tage din fritidsinteresse med i skole, så den bliver en del af skemaet? Er du på Hestelinjen, kommer du ikke blot til at ride lidt og hygge i stalden og lære lidt om fodring – her får du et indgående kendskeab til hestens og rytterens forudsætninger, fysik, bedømmelse, beriderundervisning og med mulighed for ekstra ekstern undervisning, og så kommer du også til at hjælpe ved et stort internationalt stævne. Som de eneste i landet, har vi på ANE mulighed for at tilbyde dig groomcertificering i samarbejde med Helgstrand Dressage, hvis du er på Hestelinjen – og meget mere. 

Er du vild med at fiske eller ønsker dig at blive jæger – måske har du allerede jagttegn, og vil bare styrkes endnu mere og få endnu dybere kendskab og erfaring – ja så kommer du også i disse to linjefag ind i et miljø, hvor du udfordres og løftes fagligt, så du bliver endnu skarpere på alt omkring jagt eller lystfiskeri.

Er udeliv, adventure, vilde sportsgrene med alt hvad det indebærer, lige spot on for dig, så kan du på Adventurelinjen glæde dig til dykkerundervisning, hardball, bueskydning, kajak, kano, overnatningsture, bålmad, knivbygning, rapelling, mountainbike, snorkling, canyoning, klatring og fx. udlandsrejse til vulkanøen La Gomera, hvor klimaet er varmt og naturen er unik med sin placering ud for Afrika i Atlanterhavet.

Kan du heller ikke vente med at komme i gang med dit skoleår på Aalestrup Naturefterskole??

Så tjek skolens sider ud via de mange links ovenfor – og besøg os!! Der er mange muligheder for, at du og din familie kan nå ud omkring os – vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender kun nyhedsmails til modtagere, der aktivt har tilmeldt sig via tilmeldingsformularen. 

På vores nyhedsmails vil du få spændende nyheder og invitationer til arrangementer som åbent hus og efterskolernes dag m.m.

Jeg er

Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.