Jagtlinjen

Jagttegn, jagt og jægerliv

Jagtlinien er en af Aalestrup Naturefterskoles 4 linjefag. Jagtlinien er for unge med en fælles passion for jagten og naturen. Vi skal sammen opleve jagtens væsen på nærmeste hold: Jagt og fællesjagter, naturgenopretning, vildtbiologi, hundearbejde, skydning, etik og moral omkring jagt samt ikke mindst godt kammeratskab er fællesnævnerne for dine mange oplevelser på Jagtlinien.

Jagt på efterskole – tag jagten med i skoletaskenTag jagttegn!

Du kan naturligvis også tage dit jagttegn hos os. Har du allerede jagttegn, kan du frit medbringe dine jagtvåben på skolen. Vi har selvfølgelig godkendte våbenbokse.

I løbet af året tager vi også på besøg i store jagtbutikker og lærer en masse om de bedste andekald og meget mere.

Udlev din drøm og tag din passion med på efterskole hos os!

Kombiner 9. eller 10. klasse på efterskole med et linjefag du brænder for; Jagt.

Flere tidligere elever lever nu af deres jagtinteresse på forskellige plan: Nogle er blevet skovfogeder, andre ejer eller arbejder i de jagtbutikker vi besøger, og endnu andre er faktisk ansat her hos os nu.

Klik her og se hvordan DU bliver elev hos os.

ANE har selv opfostret hele 4 af de nuværende ansatte:

Bo Rønholt Frier og Jakob Kjær Madsen, der er linjefagslærere på Fiskelinien

Michelle Præstgaard, der er staldmester på Hestelinien og

Tino Bagger Sørensen, der er linjefagslærer på Jagtlinien

”Helt klart det bedste valg jeg har taget!! Intet over intet ved siden af, ANE verdens bedste efterskole!!!”

Mikael Sandermann Jørgensen

”Har en søn som starter i 19/20 på jagt linjen. Den ældste af vores drenge har også været på jagt linjen.”

Henriette Steffensen

”Den er helt fantastisk.”

Kenneth Bjerregård om Jagtlinien

”Det bedste valg, jeg nogensinde har taget! ”

Christoffer Roald Nielsen

”Dejlig skole med omsorg og disciplin for den enkelte”

Pernille Billenstein

Jagtlinien afholder vildtmiddag

Når Jagtlinien har fyldt fryseren op med lækkert vildt, afholder jagtlæreren vildtaften med de mest velsmagende retter af det vildt, vi selv har skudt.

Du som jagtlinie-elev er også med til at tilberede maden, så efter dit skoleophold her har du endnu et es at trække ud af ærmet overfor mor, svigermor og kæresten: Du kan diske op med en delicious vildtmenu!

Besøg os på jagtlinien

Gennem året har vi mange muligheder for, at du kan komme og se vores skole og møde vores lærere. Oplev hyggen og fagligheden, prøv dine skydefærdigheder af på vores nye store Laserkino skydesimulator, og se måske en hjort blive slagtet, når vi holder Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften samt besøgsdage og Åbent Hus. Du er altid meget velkommen.

Undervisningen inkluderer jagttegn

… hvis du da ikke allerede har jagttegn. Hos os kan du kombinere 9. eller 10. klasse med din hobby og fritid indenfor jagt og natur. Se meget mere om undervisningen og årsplan mm. her.