Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.

Kontakter

Jacob Kjær Madsen

Kontakt

Kontakt-billede

Lærer

Adresse:
Lærer: fysik, engelsk
Liniefag: Fiskelinien
PR-ansvarlig.
TR. for personalet.

Jakob er uddannet biolog ved Århus universitet og er en rigtig naturnørd.
Efter endt uddannelse arbejdede Jakob et år som åmand for at lærer den praktiske del af vandløbs-vedligehold og -restaurering.
Det pædagogiske har Jakob tillært igennem undervisning med Danmarks sportsfiskerforbund (DSF) på juniorlederkurset, igennem kurser og juniorarbejde i sportsfiskerforeninger.

Ud over fiskeri og natur elsker Jakob også at lave mad, hvilket både elever og ansatte nyder godt af. Derfor har han lavet en lille have på skolen, hvor der kan samles ingredienser til hyggelige stunder omkring middagsbordet eller omkring bålet.
Jakob er PR-ansvarlig sammen Løren SUND ;-) Jakob er passioneret for at tage billeder og video. Det betyder at Jakob ofte jagter eleverne rundt med et kamera eller har go-pro kameraet med over og under overfladen…

Jakob brænder for alt, der har med naturen at gøre og underviser i de naturfaglige fag især biologi og fysik/kemi.

Som tidligere elev kender Jakob til livet på efterskole både som ”indsat og ansat”. Jakob har undervist på skolen siden 2011 og er i dag TR for lærerne.

Som liniefagslærer på fiskelinien er Jakob den der står for alsidigheden indenfor fiskeriet. Jakob står for grejtilvirkning og laver alt fra boilies til poppere efter store tropiske saltvandfisk. Også ved fiskevandet viser Jakob sin alsidighed, om det er med majs, blink eller flue, der er dagens agn, mestre Jakob mange fiskeformer. Jakob har tidligere rejst meget for at udleve sin drøm om at fange store og stærke fisk, dog har familielivet sat sine begrænsninger for udlængslen. Tidligere var han en del af Juniorlederkurset, der af i dag afholdes på skolen. Igennem DSF har han også været en del af miljøarbejdet i området omkring skolen. Jakobs passion for biologi og vandløb smitter af på undervisningen både den teoretiske undervisning på klassen og ved fiskevandet. Jakob er særligt i sit es når han får lov til at ”kaste med sten” med eleverne og lave restaurering i de omkringliggende bække og åer i Himmerland.

Tlf.: 98642525

Kontaktformular

Send en e-mail. Alle felter med en stjerne (*) er krævet.


© 2020 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun mod angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl. 
Designed by ANEweb.