Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.

Kontakter

Laura Vejby Riis

Kontakt

Kontakt-billede

Springunderviser mv. Hestelinien

Adresse:
Jeg hedder Laura Vejby Riis og er uddannet eksamineret berider. Jeg blev udlært i sommeren 2009 og har siden været selvstændig.
Til dagligt driver jeg Smedegaarden, som jeg ejer sammen med min mand, Allan Riis. Vi avler selv DV heste som jeg så selv uddannet. Derudover underviser jeg og tager heste i ridning.
Jeg er oprindeligt fra Århus og fra jeg begyndte at ride da jeg var 5 år og indtil jeg gik ud af skolen red jeg på Årslevgården ved berider Ulrik Sørensen.
Herefter fik jeg arbejde som rytter hos Christian Kjær i 1 år hvor jeg red undervisning hos Merete Jensen. Efter et utrolig spændende år på Sjælland flyttede jeg til Ebeltoft hvor jeg arbejdede i lidt over 1 år hos Hasse Hoffmann. Her havde jeg også en fantastisk spændende og lærerig tid!
I 2003 begynder jeg min læretid til berider hos Hans Ley på Kongsdalgården og her var jeg 3 år til efter bestået trænereksamen i 2006.
Herefter kommer jeg til Viborg Rideklub hos Niels Henrik Christensen og efter 3 års læretid i Viborg bestod jeg i 2009 min berider eksamen. Det var 6 gode og meget lærerige år som jeg lærte utrolig meget af.
Jeg har redet PSG i dressur og S springning på heste jeg selv har uddannet og er meget interesseret i begge discipliner. Jeg har dog de seneste år valgt mest at fokusere på springning og især uddannelse af de yngre heste, som jeg syntes er virkelig udfordrende og spændende.
I min egen ridning og i undervisningen lægger jeg stor vægt på grundridningen af ponyen /hesten.

Tlf.: 98642525

Kontaktformular

Send en e-mail. Alle felter med en stjerne (*) er krævet.


© 2020 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun mod angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl. 
Designed by ANEweb.