Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.

Kontakter

Tonny S. Poulsen

Kontakt

Kontakt-billede

Lærer

Adresse:
Lærer: dansk og geografi.
Valgfag.

Her er der en lille kort præsentation af mig. I 1960 fik jeg navnet Tonny Struwe Poulsen, efter at min mor havde givet fødsel til mig i Pisselhøj. Det var en svær tid for landbruget, på de lette jorde, og min familie flyttede efter nogle år til Aars, hvor jeg havde min opvækst.

Det var, imens der stadig var centraldamer og telefonen ikke kunne tages med i lommen. Det gav gode muligheder for den frie leg. Masser af fodbold, håndbold og volleyball. Undskyldningen for at komme for sent kunne lyde: ”Jamen, jeg havde ikke nogen 25 øre til mønttelefonen, så jeg kunne ikke ringe” eller ” De andre måtte gerne være længere ude”!

Pludselig stod realiteterne for døren – også den gang skulle der træffes et erhvervsvalg. Efter at have trænet nogle drenge i volleyball, var det nærliggende at vælge lærergerningen.

Ranum statsseminarium blev stedet. I 1984 sluttede dette eventyr og jeg fik ansættelse på Himmerlandscentrets Idrætsefterskole. Efter 13 år skiftede jeg job til Aalestrup Naturefterskole i 1997, hvor jeg stadig er tilknyttet.

Gennem årene har jeg bl.a. undervist i: Dansk, Idræt, Kreative fag, Geografi og Drama.

I de sidste godt 30 år har jeg i min fritid spillet, instrueret og skrevet lidt tekster til lokale revyer. Endvidere har jeg været med i flere opsætninger af kendte skuespil på de lokale amatørscener.

Tlf.: 98642525

Kontaktformular

Send en e-mail. Alle felter med en stjerne (*) er krævet.


© 2020 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun mod angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl. 
Designed by ANEweb.