Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.
Kategori: Liniefagene

 

Adventure - Lystfiskeri - Jagt - Hestesport


 

På Aalestrup Naturefterskole udbyder vi fire spændende liniefag.

På alle liniefag møder du altid et højt fagligt niveau og både meget erfarne og engagerede lærerkræfter - alle undervisere som selv brænder for "faget". Både biologer, "skov-folk" og beriddere - kompetente lærerkræfter. Desuden vil du møde spændende gæstelærere inden for det område du brænder for.

Du vælger et liniefag for hele skoleåret.

I fritiden er der mange aktiviteter udenfor liniefagstimerne, som i hverdagen går på tværs af liniefagenes interesseområder. F.eks. er der mange elever fra Fiskelinien, Adventurelinien og Hestelinien, som tager jagttegn i foråret. Der er også mange elever fra f.eks. Jagtlinien og Adventurelinien, som tager ud at fiske - enten alene eller sammen med kammeraterne på tværs af alle liniefag og klasser. Vi har Simested å i umiddelbart tilknytning til skolens jord, så du kan nå, at smide snørren ud i måske en fritime eller en aftenstund, hvis du har lyst til det. Så du har rigtig gode muligheder for at kombinere dine naturinteresser, når du f.eks. både er jæger, lystfisker og friluftsmenneske.

Mange elever besøger også vores lokale skydebaner (både med hagl og riffel) i fritiden sammen - helt på tværs af liniefagene.

Skolen har også en fin shelter, beliggende højt med udsigt over Simested å-dal og som året rundt efter aftale, kan benyttes af elever i fritiden.

Omkring rejser og udlandsturene, skal du kigge under de enkelte liniefag.

 Vælg et liniefag:

 Adventurelinien

Fiskelinien

Hestelinien

Jagtlinien

På gensyn til de vildeste oplevelser - i et trygt og fagligt skolemiljø...


© 2020 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun mod angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl. 
Designed by ANEweb.