Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.
Kategori: Om Efterskolen

 

Foto: Dimission...

- det sagde fire tidligere elever, om året der gik: 

 

”Tak for et uforglemmeligt år på verdens fedeste efterskole! Det har nok været det bedste år i mit liv! Ønsker jer alle sammen alt held og lykke i fremtiden!
Victor.

"Sagde i går farvel til min anden familie, "ANE". Det var hårdt og jeg kommer virkelig til at savne jer alle, og det knuser mig at vide, at jeg sandsynligvis ikke ser jer alle sammen igen. I har givet mig så meget og gjort dette skoleår til noget helt specielt. Sammen med jer har jeg overskredet så mange grænser og er vokset på alle tænkelige måder. Den afslutning vi fik, kunne ikke have været bedre og jeg takker mange gange mine bordherrer og deres flotte gallapartnere for fantastisk selskab. Tak for alt ANE."
Julie.

”Den sidste dag på ANE er nu ovre. Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker og fået en masse vidunderlige venner og veninder som jeg aldrig nogensinde vil glemme. Det her har uden tvivl været en af de hårdeste dage i hele mit liv! ANE, I har i en helt speciel plads i mit hjerte og jeg vil aldrig glemme jer! Tak for at I har været en del af det bedste år i mit liv".
Signe.

"Nu sider jeg her, med tårer der triller ned over min kind. Og spørg mig selv hvor blev det år lige af? Og tænker, er det slut jeg kan ikke få det ind i mit hoved. Jeg savner jer allerede og kan ikke få ind i mit hoved, at vi ikke alle skal op på skolen lige om lidt og ha' det for fedt. ANE - Tak for de bedste 10 måneder i mit liv".
Leander.

 

På gensyn til de vildeste oplevelser i et trygt og fagligt efterskolemiljø

 

På gensyn på efterskole - med dig, mig og vi to i centrum :)


© 2020 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun mod angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl. 
Designed by ANEweb.