Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.
Kategori: Om Efterskolen

 

eSport - som valgfag og i fritiden

I august 2017 startede vi eSport op på Naturefterskolen i vores valgfagsblok. eSport er en fast del af vores valgfagsblok og har egne lokaler, hvor eleverne kan tilslutte/opbevare eget udstyr. eSport kan også dyrkes i fritiden, da eleverne også uden for undervisningen har adgang til eSportlokalet efter aftale.

 

eSport som valgfag

Ønsker du at dyrke eSport, har du muligheden for det på Aalestrup Naturefterskole. Kom og del din passion med ligesindede, som ønsker at dyrke deres interesse med andre, i et positivt fællesskab.

Der vil være mulighed for, at konkurrere og deltage i turneringer med f.eks. andre efterskoler i løbet af skoleåret og herigennem få både spændende og gode sociale oplevelser.

Der vil undervejs blive anvendt kompetente undervisere, som har fokus på at forbedre dine evner indenfor gaming. Der vil blive taget udgangspunkt i det enkelte eSportsholds potentialer og interesser for spil, så hvis du ønsker at dyrke specifikke spil, vil der også være mulighed for dette.

Elever som vælger eSport kan med fordel selv medbringe egne stationære computere til brug i undervisningen. Skolen har kun et begrænset antal “gamer-computere” til rådighed.

Der er installeret alarm mv. i eSportslokalerne.

Tag din "gamer" med på efterskole! ;)


© 2020 Aalestrup Naturefterskole - Borgergade 41, 9620 Aalestrup. Tlf. 9864 2525.
Al gengivelse af tekst, foto mv. kun mod angivelse af kilde. Forbehold for trykfejl. 
Designed by ANEweb.