Derfor vælger du Fiskelinjen på Aalestrup Naturefterskole!

Hvis du ikke allerede er overbevist, efter at du har læst alt om vores spændende årshjul og alt det, du tager med herfra som elev på Aalestrup Naturefterskoles Fiskelinje, så lad os lige skitsere det op her.

Derfor får du her 9 gode grunde til at vælge os.

9 gode grunde til at vælge Fiskelinjen på ANE til dit efterskoleår:

• Vi har to af de mest dedikerede og professionelle fiskeinstruktører i Danmark
  • Vi har masser af fiskevand i umiddelbar nærhed
  • Du kommer med til udlandet og fisker – måske på Gotland som de sidste år
  • Du er selv med til at foreslå og planlægge 3 overnatningsture
  • Vores mange gode samarbejdspartnere hjælper dig og os med grej når vi mangler.
  • Du kan tilvælge flere relevante valgfag, fx Knivbygning, Naturens Spisekammer, Jagttegn og meget andet eftertragtet, såsom Droneflyvning og e-Sport. Find alle vores valgfag her.
  • Hele skolen er optaget af naturen, og der er mange andre ansatte, der også elsker at fiske
  • linjefagslærerne på alle linjerne besidder meget høj viden og store kompetencer – to er uddannet biolog
  • Frihed under ansvar – er skolens motto – og det vil du nyde godt af
  • Du får et super afskub til selv at komme til at leve af din hobby eller i det mindste blive meget professionel med din fritidsbeskæftigelse

Hvad venter du på? Skynd dig at få dig meldt ind her.

Besøg ANE’s fiskelinje til næste besøgsdag

Skal du lige ud og besøge os først? Jamen, så er du mere end velkommen. Vi glæder os til at møde dig! Find næste besøgsarrangement her.

Tag med Fiskelinjen til Gotland – se kort video

I linjefagsugen i uge 44 tog vi til den svenske ø, Gotland og fiskede hele ugen! Hvor mon turen går hen til næste skoleår? Uanset hvad, så kan du forvente dig en helt særlig oplevelse med din fiskestang og dine nye venner.

Fisketur på Mariager Fjord – og hvorfor man skal vælge Fiskelinjen

Se et par klip fra endnu en super tur på Mariager Fjord og hør fra en elev, hvorfor Aalestrup Naturefterskoles Fiskelinje måske også bliver DIT næste valg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender kun nyhedsmails til modtagere, der aktivt har tilmeldt sig via tilmeldingsformularen.

På vores nyhedsmails vil du få spændende nyheder og invitationer til arrangementer som åbent hus og efterskolernes dag m.m.

Jeg er

Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.