Aalestrup Naturefterskole

Kom på virtuel rundvisning

Kunne du tænke dig at se faciliteterne på Aalestrup Naturefterskole, så afholder vi nu virtuel rundvisning.

Grundet Covid-19 kan vi desværre ikke invitere kommende elever ind på skolen, men i kan stadig se, hvordan vores efterskole ser ud.

Klik på knapperne nedenfor og se de forskellige områder af efterskolen.

Klik på knapperne nedenfor og se de forskellige områder, der er tilknyttet Aalestrup Naturefterskole.

Eller se hele den virtuelle rundvisning i nedenstående video:

Priser og optagelse på Aalestrup Naturefterskole

Vi opfordrer alle interesserede elever og forældre til at besøge skolen virtuelt –  vi elsker at vise skolen og de mange faciliteter frem. Senest har vi udvidet og fået et stort Actionhus, der også kommer til at danne rammen om morgensamling, og som allerede rummer spritnyt fitnesscenter, hyggekrog/grejforarbejdningskrog til Fiskelinjen, floorhockeyrum, biograf, bueskydningsbane og meget mere.

også Kort fortalt om Aalestrup Naturefterskole

En efterskole med heste, lystfiskeri, jagt og jagttegn, adventure, golf og e-sport

På Aalestrup Naturefterskole har du både et spændende udvalg i valgfag spredt på de forskellige perioder i skoleåret, du har 6 målrettede linjefag, hvor du bliver meget kompetent indenfor din hobby eller sportsgren, du har de dygtigste og mest dedikerede lærere og så får du godt 90 nye venner, som du skal på skitur og andre fælles ture ud af huset med. Gennem året er der linjefagsuger, hvor I enten er på ture ud af huset – nogle i udlandet – og ellers måske har gæsteundervisere til at styrke dig endnu mere i din yndlings fritidsbeskæftigelse.

Og tænk bare på … hvor cool det ville være, hvis du kunne tage din fritidsinteresse med i skole, så den bliver en del af skemaet? Er du på Hestelinjen, kommer du ikke blot til at ride lidt og hygge i stalden og lære lidt om fodring – her får du også et indgående kendskab til hestens og rytterens forudsætninger, fysik, bedømmelse, beriderundervisning og med mulighed for ekstra ekstern undervisning, og så kommer du også til at hjælpe ved et stort internationalt stævne. Som de eneste i landet, har vi på ANE mulighed for at tilbyde dig groomcertificering i samarbejde med Helgstrand Dressage, hvis du er på Hestelinjen – og meget mere.