Golflinjen

Golf på efterskole – bliv bedre til golf

Bliv dygtigere til golf og forbedre dit handikap.

På Golflinjen hos Aalestrup Naturefterskole vil du få ca. 8 timers golf på dit skema om ugen. Hos os går den høje faglighed hånd i hånd med fællesskab, hygge, studieture og din naturlige nysgerrighed på alle aspekter omkring golfspillet.

Læs om vores Golflinje på Golf.dk

Undervisning med egen elitespiller/coach

Vi har vores egen coach tilknyttet, som hedder Kristian Kjærgaard Hauge. Kristian er tidligere elite ungdomspiller og i dag elitespiller med et handikap på kun 2,2. Kristian har været tilknyttet skolen i flere år og har med sin humor og vindende væsen en god indgang til eleverne. Kristian spiller golf på højeste niveau og er få slag fra at “gå pro”. Med sit store golfnetværk baner han vejen for at du kan besøge en masse spændende golfbaner i nærheden af skolen. Flere gange gennem året får du undervisning fra andre, der er professionelle golfspillere, eller andre der har mulighed for at hjælpe dig der hvor du har brug for hjælp.

Starter du allerede i 9. klasse og fortsætter i 10. klasse er der stor chance for, at du kan bevæge dig op blandt de bedste i landet. Det kræver vilje, dedikation og træning at nå dertil. Men du kan nå hele vejen, hvis blot du hænger i, træner og plejer dit talent.

“If you can dream it you can do it.”

Mange golfbaner i området omkring skolen, men vi har også vores eget træningsområde på skolen…

Lige bag elevboligerne er der mulighed for at slå ud på eget golftræningsområde.

I vores aktivtetsbygning har du også mulighed for, at øve dig selvom vejret ikke er til golfspil. Du har med andre ord mulighed for at træne 24/7, hvis du vil det. Med adgang til “Trackman” og “Skymonitor” kan du selv træne dit sving. Teori om opbygning af udstyr er med til at gøre dig helt skarp ude på golfbanen. Og du vil som elitegolfspiller få Himmerlands Golf Resort i din baghave de år du er elev på ANE. Himmerlands Golf Resort den eneste danske bane, der er med i Europa Touren.

Vi hjælper selvfølgelig til med de helt store arrangementer, så du kommer helt tæt på de hvor det sker. Men Hjarbæk Golfklub er vores egentlige hjemmebane, men Volstrup Golfcenter bruges mest i vinterhalvåret pga. deres fantastiske indendørsanlæg.

ANE ligger i et golf-smørhul

De mange golfbaner i nærheden af skolen giver mange muligheder og vi har samarbejde med mange af dem.

Golfbaner indenfor 30 min af ANE:

Volstrup (17min)

Indendørs center – par 3 bane

Hvalpsund (17 min)

Par 3 bane

Års (19min)

Overdækket range –
pay and play bane

Hjarbæk Fjord (22min)

Overdækket range –
pay and play bane

Hobro (24min)

Himmerland (27min)

Overdækket range

Golfbaner under en time (46min) fra ANE:

Viborg (32min)

Sebberkloster (35 min)

Skive (36min)

Løgstør (36min)

Rold skov (37min)

Randers (38min)

Ørnehøj (41min)

Mariager (44min)

Harrevig (45min)

Tange sø (45min)

Aalborg (46min)

Besøg os på
Golflinjen

Kom og opleve stemningen på ANE. Vi er uhøjtidelige, men fokuserede og professionelle når det angår vores store passion GOLF.  Kom og mød vores golfspiller og de andre undervisere i aktion, når vi holder Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften samt besøgsdage og Åbent Hus.

Du er mere end velkommen.

Vi når hele vejen rundt om dit golfspil.

Kristian er også pedel på skolen og elsker at nørde golfbaner. Du kan være med til at sætte dit præg på efterskolens egen golfområde – helt fra starten. For at kunne yde dit bedste er det vigtigt, at kroppen er i balance. Vi ser dit golfspil som en helhed. På Golflinjen på Aalestrup Naturefterskole har vi fokus alt fra professionelt grej, kost og motion til mentalhygiejne. Alt sammen for at du kan yde dit bedste på golfbanen og i livet. Skolen har et veludstyret motionscenter du kan besøge hver dag eller aften og dermed styrke de muskelgrupper du skal bruge på banen.

Vi bestræber os på, at du efter et skoleår hos os, har mødt mange forskellige facetter i spillet og har stiftet bekendtskab med de mange måder at spille golf på. Vi spiller rigtig meget og med moderne teknik bliver vi hurtigt dygtigere, når vi “leger” med simulatorerene og de nyeste hjælpemidler, som vi har til rådighed.

Vi rejser også ud og opsøger golfoplevelser både i Danmark og udlandet på vores linjefagsture.

Har du grejet – ellers hjælper vi dig.

Det er super vigtigt, at du har det rigtig grej for at kunne spille op til dit potentiale. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig med at finde det udstyr der passer netop til dig.