Jagtlinjen

Tag jagten med på efterskole – Jagttegn

Jagtlinjen er for unge med en fælles passion for jagten og naturen. Vi skal sammen opleve jagtens væsen på nærmeste hold.

Jagt og fællesjagter, naturgenopretning, vildtbiologi, hundearbejde, skydning, etik og moral omkring jagt samt ikke mindst et solidt og godt kammeratskab er fællesnævnerne for dine mange oplevelser på Jagtlinjen.

Jagt på efterskole – tag jagten med i skoletasken

Tag dit jagttegn hos os!

Du kan selvfølgelig også tage dit jagttegn hos os. Har du allerede jagttegn, kan du frit medbringe dine jagtvåben på skolen. Vi har naturligvis godkendte våbenbokse.

I løbet af skoleåret skal vi, ud over at jagte en hel masse, også besøge store jagtbutikker og lærer en masse om grej og udstyr.

Udlev din drøm og tag jagten med i skoletasken hos os!

Kombiner 9. eller 10. klasse på efterskole med det linjefag du brænder for. I dette tilfælde Jagtlinjen.

Flere tidligere elever lever nu af deres jagtinteresse på forskellige plan. Nogle er blevet skovfogeder, andre ejer eller arbejder i de jagtbutikker vi besøger. Endnu andre er faktisk vendt “hjem” og ansat her hos os nu.

Aalestrup Naturefterskole har selv opfostret hele fem af de nuværende ansatte. En af dem Tino Bagger Sørensen, er i dag linjefagslærer på Jagtlinjen.

”Helt klart det bedste valg jeg har taget!! Intet over intet ved siden af, ANE verdens bedste efterskole!!!”

Mikael Sandermann Jørgensen

”Har en søn som starter i 19/20 på jagt linjen. Den ældste af vores drenge har også været på jagt linjen.”

Henriette Steffensen

”Den er helt fantastisk.”

Kenneth Bjerregård om Jagtlinjen

”Det bedste valg, jeg nogensinde har taget! ”

Christoffer Roald Nielsen

”Dejlig skole med omsorg og disciplin for den enkelte”

Pernille Billenstein

Jagtlinjen – også en gourmet oplevelse

Når Jagtlinjen har fyldt fryseren op med det vildt der er blevet nedlagt i løbet af sæsonen, afholder jagtlærerne en “vildtaften” med både velsmagende og traditionelle retter af det vildt, vi selv har skudt.

Du er som elev på Jagtlinjen også med til at tilberede menuen denne aften. Du lærer hvordan man tilberede f.eks. en vildand, sneppe eller stykke råvildt – med spændende garniture.

Besøg os på jagtlinjen

Gennem året har vi mange muligheder for, at du kan komme og se vores skole og møde vores lærere. Oplev hyggen og fagligheden, prøv dine skydefærdigheder af på vores nye store Laserkino skydesimulator eller se en hjort blive parteret.

Vi holder Efterskolernes Dag, Efterskolernes Aften samt besøgsdage og Åbent Hus. Du er altid meget velkommen.

Undervisningen inkluderer jagttegn

Hvis du ikke allerede har et jagttegn, kan du hos os naturligvis kombinere 9. eller 10. klasse med din interesse indenfor jagt og natur og dermed tage dit jagttegn. Se mere om undervisningen og vores årsplan her.