Dit jagtvåben

Tag dit jagtvåben med på efterskole

Du kan naturligvis medbringe dit eller dine jagtvåben på vores efterskole, hvis du har jagttegn. Vi har godkendte våbenbokse med avancerede alarmsystemer til opbevaring af dine jagtvåben og ammunition. Vi har fine lokale skydebaner – både med haglbøssen og med jagtriflen.

Udlev din drøm og tag din passion med på efterskole hos os!

Kombiner 9. eller 10. klasse på efterskole med et linjefag du brænder for; Jagt.

Flere tidligere elever lever nu af deres jagtinteresse på forskellige plan: Nogle er blevet skov- og landskabsingeniører, andre ejer eller arbejder i store jagtbutikker, og endnu andre er faktisk ansat her hos os nu.

Klik her og se hvordan DU bliver elev hos os.

ANE har selv opfostret hele 4 af de nuværende ansatte:

Tino Bagger Sørensen, Jagtlinien

Michelle Mostrup Præstgaard, staldmester på Hestelinien

Jakob Kjær Madsen, Fiskelinien

Bo Rønholt Frier, Fiskelinien

Våbenpleje og våbenkendskab

Våbenpleje og våbenkendskab er en del af undervisningen på ANE.

Efter dit efterskoleår på ANE er du godt rustet til at blive en habil jæger, og måske får du ligefrem lyst til at leve af det som voksen? I så fald kan vores dygtige og engagerede linjefagslærere give dig netop den rette støtte, så du kan udleve din drøm.

Du er velkommen på jagtlinien

Besøg os meget gerne til næste besøgsdag og mærk selv ANE-ånden… Vi har en efterskole med dedikerede lærere, der gør alt for, at du skal kunne udleve dine drømme indenfor din hobby – og måske gøre den til dit levebrød engang? Se mere om dit næste besøg på ANE her.

Se mange flere på vores egen facebookside her. (indsæt link eller modul)

ANE har en fælles instagramprofil – følg os også der. (indsæt link eller modul) På begge medier lægger vi fotos og videoer op fra vores fantastiske hverdag med jagt og alt det andet hyggelige, der foregår på Aalestrup Naturefterskole.

Se et liiidt anderledes juleindslag fra to af vores lærere her

(videoen fra facebook med jakob og anden lærer der synger julesange i julesweater på værelserne)