Mød dine lærere på Adventurelinjen

Dine lærere og instruktører på Adventurelinjen har både en meget bred erfaring og alsidig uddannelse bag sig. De vil guide dig sikkert igennem de mange anderledes udfordringer, som du vil lære usigeligt meget af gennem skoleåret. Men vigtigst at alt, så brænder de for at fyre den totalt af derude – sammen med dig og dit Adventurehold!

Adventurelinjen har to faste lærere tilknyttet

Anders Thuesen

Anders Thuesen er den ene af de faste undervisere på Adventurelinjen. Anders er uddannet fra Aarhus Universitet med speciale i idræt og sidefag i biologi. Inden Anders startede på ANE, underviste han i idræt og biologi på Århus Akademi samt trænede politiaspiranter op til at kunne bestå politiets optagelsesprøve.

Anders nåede desværre aldrig selv at være på efterskole men brugte et par år i militæret, hvilket har sat sine tydelige spor. Dagligdagen går med sport og friluftsliv i alle afskygninger, og han tager gerne imod en udfordring fra elever eller kolleger.
Anders elsker udelivet og har uddannet sig indenfor MTB, kajak/kano, dykning, UV-jagt, klatring, bueskydning, O-løb, vinterfjeld og nordisk friluftliv.

Anders elsker at sende live på Facebook og ligger gerne lidt ekstra lyd til en måske lidt kedelig video for at peppe den lidt op. Anders bruger også tid med GO-PRO’et til at filme og klippe videoer sammen af eleverne, mens de udfordrer sig selv i de mange forskellige aktiviteter.

Anders har modtaget “diagnosen” ”HDMI” (Hyper – Dumdristig – Mange kunstner – Ikke stillesiddende) af sine kollegaer. Det er blevet en æressag…

Anders er også valgfagslærer på Hardball, som spilles i skolens nye fede skovområder.

Ved siden af arbejdet bliver der også tid til foreningsarbejde. Anders har været med til at starte ”Århus Friluftsforening og De Vilde Kaniner” op og sidder stadig i bestyrelsen.

Frank Mikkelsen

Frank Mikkelsen er den anden faste lærer på Adventurelinjen. Han er et ivrigt udemenneske med friluftliv, jagt og fiskeri som hovedinteresser, og flere andre fritidsbeskæftigelser er remset op længere nede.

Franks baggrund som lærer:

1987-1990 Holstebro Handelsskole
1990-1991 Handelshøjskolen Herning
1991-1994 Skovskolen Nødebo
1994-2009 Selvstændig erhvervsdrivende i Normik Skov- og Naturpleje (Han har stadig den lille Nebengeschäft).
2010 Startede på ANE
2010-2012 Nr. Nissum Seminarium
2012-2014 Haderslev Seminarium
2014- Fuldtidsansat på ANE

Frank deltager også i foreningsarbejde:
Formand for BGU fitness (været med til opstart af foreningen)
Har været med til at opstarte BGU e-sport
Er medlem af kajakklubben PAGAJ i Holstebro
Er medlem af dykkerklubben DELFINEN i Holstebro
I fritiden dyrker Frank dykning, kajak, mountainbike, bueskydning, jagt, fiskeri, klatring/rapelling, bygger træhuse, laver knive og elsker alle ophold i naturen.

Frank har desuden sort bælte i Taekwondo.

Hvis du skal med Frank, Anders og Adventureholdet på episke eventyr efter sommerferien, så find priser og online ansøgningsskema her.

linjefagene – skal du også lige se de andre linjefag?

Vores fire spændende linjefag Jagtlinjen, Hestelinjen, Fiskelinjen og Adventurelinjen er skolens omdrejningspunkt og livsnerve.

Du vælger dit linjefag inden skolestart. Du har det samme linjefag hele skoleåret.

Vores linjefag har hver deres undersider. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender kun nyhedsmails til modtagere, der aktivt har tilmeldt sig via tilmeldingsformularen. 

På vores nyhedsmails vil du få spændende nyheder og invitationer til arrangementer som åbent hus og efterskolernes dag m.m.

Jeg er

Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.