Efterskolernes dag

Besøg os til efterskolernes dag –  eller aften

Efterskolernes dag afholdes i år søndag den 25. september
fra kl. 13-17. Efterskolernes aften d. 11 januar 2023 kl. 18-21.

Du og din familie er meget velkomne på Aalestrup Naturefterskole. Du behøver ikke tilmelde dig Efterskolernes dag eller aften.

På Efterskolernes dag og aften holder vi åbent hus og du kan får en rundvisning af et par elever fra nuværende elevhold og få et lille indblik i skolens mange spændende aktiviteter. Du kan også få en lille og uforpligtende snak med en fra personalet omkring det, at gå på efterskole og især hvordan der vil være at gå på Aalestrup Naturefterskole.

To faste besøgsdage står altid i vores kalender.

Efterskolernes Dag ligger hvert år den sidste søndag i september

Efterskolernes Aften ligger den anden onsdag i januar.

Alle er hjertelig velkomne til disse arrangementer – uden tilmelding.

Golflinjen

Jagtlinjen

Adventurelinjen

Fiskelinjen

Hestelinjen

Valgfag

Du kan også besøge os på andre tidspunkter

Gennem skoleåret er der mange besøgsarrangementer på Aalestrup Naturefterskole. Vi ligger løbende nye datoerne op på vores website samt på de sociale medier.

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du kan følge hverdagen på skolen samt følge med i hvornår vi afholder forskellige spændende arrangementer.

Vi glæder os rigtig meget til at vise dig vores skønne efterskole.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender kun nyhedsmails til modtagere, der aktivt har tilmeldt sig via tilmeldingsformularen.

På vores nyhedsmails vil du få spændende nyheder og invitationer til arrangementer som åbent hus og efterskolernes dag m.m.

Jeg er

Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.