Efterskolernes dag

Besøg os til efterskolernes dag 2021

Vi har mange muligheder for, at du og dine forældre kan komme på besøg på Aalestrup Naturefterskole. Du får mulighed for at møde nogle af de nuværende elever, lærer og øvrige ansatte.

Kom til efterskolernes dag, efterskolernes aften og besøgsdag

Spredt gennem året er der mange besøgsarrangementer på Aalestrup Naturefterskole. Vi ligger løbende datoerne op på vores website samt på sociale medier. Læs gerne mere om vores åbent hus til efterskolernes dag den 26. september 2021. Vi glæder os rigtig meget, til at introducere dig til vores skønne efterskole.

Tag en virtuel rundtur på skolen her. Eller kontakt kontoret og få en snak med din linjefagslærer

Efterskolernes Dag

Velkommen til Efterskolernes dag den sidste søndag i september. I år er det d. 26 september.

Vi inviterer indenfor på Aalestrup Naturefterskole mellem kl. 13-17 hvor du kan får en rundvisning af et par elever fra nuværende elevhold og få et lille indblik i skolens mange spændende aktiviteter. Du kan også få en lille og uforpligtende snak med en fra personalet omkring det at gå på efterskole og især hvordan der vil være at gå på Aalestrup Naturefterskole.

Vi byder hermed alle interesserede velkommen og er naturligvis vært ved en kop kaffe og et stykke kage.

1 dag på efterskole?

Kontakt skolen for yderligere info.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender kun nyhedsmails til modtagere, der aktivt har tilmeldt sig via tilmeldingsformularen.

På vores nyhedsmails vil du få spændende nyheder og invitationer til arrangementer som åbent hus og efterskolernes dag m.m.

Jeg er

Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.