Vi har egen rideklub

Rideklubben ANE er vores egen rideklub

Aalestrup Naturefterskole har sin egen rideklub, som du kan starte stævner for, og som arrangerer egne stævner på gården.

Start selv stævner her hos os, og lær at blive en habil hjælper eller stævnearrangør.

Rideklubben ANE og Hestelinjen på Aalestrup Naturefterskole er også hjælpere ved store internationale stævner såsom Equitour på Helgstrand Dressage’s faciliteter.

Du kan både deltage, arrangere og hjælpe til stævner

Vi laver både spring- og dressurstævner, så du får mulighed for både selv at starte stævner og at blive rigtig skarp som hjælper, hvis du ikke allerede er det. Alle rideklubber og stævnearrangører har nemlig brug for dygtige hjælpere, og vi får rig lejlighed til at bruge vores evner, når vi også skal være ”behind the scenes” og på banerne som hjælpere ved fx. Equitour i Vodskov i maj.

Du er velkommen til at blive medlem af vores helt egen rideklub: Rideklubben-ANE

 

Besøg også rideklubbens Facebookside på www.facebook.com/RideklubbenANE

Kontakt formanden for flere oplysninger om medlemsskab mv.

Vil du også have hesten med på dit skoleskema?

På Aalestrup Naturefterskole tilbyder vi 9. og 10. klasse kombineret med dit ønskede linjefag, som kan være heste/ridning, jagt, lystfiskeri eller adventure. Der er et fantastisk sammenhold på tværs af linjefagene, og du vil opleve fællesskab, hjælpsomhed og en masse super oplevelser. Find en beskrivelse af alle linjefagene samt link til alle vores valgfag her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender kun nyhedsmails til modtagere, der aktivt har tilmeldt sig via tilmeldingsformularen. 

På vores nyhedsmails vil du få spændende nyheder og invitationer til arrangementer som åbent hus og efterskolernes dag m.m.

Jeg er

Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.