Friluftslivet på efterskole

Adventure og friluftslivet i naturen og med naturen

Har du pakket? Outdoorlivet giver mange fascinerende, fælles oplevelser. Kom med, når action, fællesskab, oplevelser og udfordringer går hånd i hånd med en række nye venskaber.

Skal du prøve en masse nyt med os efter sommerferien?

Outdoor og friluftsliv på naturefterskolen

Vi skal opleve verden omkring os gennem naturoplevelserne og biologiens briller. Vi skal se, mærke, opleve og føle naturen, elementerne og dyreverdenen helt tæt på via forskellige spændende projekter og udfordrende action, hvor alle kan være med. Måske får du testet et par nye grænser af, men du vil vokse med det, og du er støttet hele vejen igennem. Nysgerrigheden, kærligheden og fællesskabet til og med naturen skal drive værket, når vi tanker selvtillid op til dig!

Et år lavede vi en hjemmelavet stammebåd og tog den ud på jomfrurejsen.

”Vi står gerne på hovedet for gode oplevelser”, udtaler Frank, lærer på Adventurelinjen.

Hvis du vil vide meget mere om de to vildmænd, Frank og Anders, som er linjefagslærere på Adventurelinjen, så tjek siden her, så er du ikke i tvivl om, at kedsomhed ikke kommer til at ske på dit efterskoleår hos os…. 

Er du klar på vilde oplevelser med Adventurelinjen?

Som elev på Adventurelinjen har du friluftsliv på skoleskemaet, selvom du også har alle de obligatoriske fag, som folkeskoler skal have. Men med dine mange nye venner og dine 2 linjefagslærere vil du komme meget ud og prøve mange spændende og lidt vilde sportsgrene af i naturen. Små overnatningsture, hvor I gradvist får mere og mere selvplanlægning og selvstændighed, vil være en del af det, og du kan fx tilvælge Naturens Spisekammer som valgfag og dermed styrke dine kompetencer i at klare sig uden de store ressourcer blot ved at kende naturen. Tjek mere på siderne her og besøg os ved næste besøgsdag – så kan vi fortælle dig meget mere om hverdagen på ANE.

Actionhuset blev indviet i 2019

Nabolokalerne til Aalestrup Naturefterskole har vi overtaget for nyligt. Det er vi ved at omdanne til et Actionhus med mange rum og højt til loftet. Foreløbigt har vi indrettet et cool, spritnyt fitnesscenter, minibiograf, bordfodbold og multirum mm. som alle har adgang til.

Man kan også rapelle midt i bygningen, hvor loftet går til kip, og så bliver bueskydningsbanen og hockeybanen brugt flittigt. Der er flere muligheder i den store, lyse bygning, og måske skal DU være med til at tage flere rum i brug og komme med idéer til, hvad de skal indeholde?

Du er velkommen til at komme og se alle vores faciliteter med egne øjne – vi har flere besøgsdagen gennem året! Find næste besøgsarrangement her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender kun nyhedsmails til modtagere, der aktivt har tilmeldt sig via tilmeldingsformularen. 

På vores nyhedsmails vil du få spændende nyheder og invitationer til arrangementer som åbent hus og efterskolernes dag m.m.

Jeg er

Tak for din tilmelding! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.